09 de desembre 2020

7, 8 i 9 DE DESEMBRE

Hem tornat del pont i cada vegada s'acosta més el dia de Nadal... avui hem aprofitat per obrir el dilluns i el dimarts ja que no hem tingut escola i també el dia d'avui del nostre calendari d'advent, i aquí vos mostram allò que ens ha tocat fer:

Dilluns 7 de desembre na Florina ens ha llegit la carta i ens ha sortit el repte de "Bingo dels companys i companyes". Hem repartit un cartró amb sis espais amb tots els noms de classe i també hem posat el nom de na Tania, el nom de na Núria i el meu. De manera aleatoria anaven sortint els noms i ells i elles ho llegien i havien d'anar tatxant aquells que tenien fins que ... un cop completat tot BINGO! Ha estat molt divertit!




Dimarts 8 de desembre en Nizar ens ha llegit el repte "Construim paraules". En petits grups hem hagut de pensar una paraula i representar les lletres amb el nostre propi cos. Són uns artístes!!!!



La paraula T A U L A

La paraula C I R C

La paraula E U R O


Dimecres dia 9 de desembre, també hem obert el sobre d'avui. Na Malak ens ha llegit el repte i havíem d'aconseguir que tots i totes toquéssim un cop el globus sense que aquest caigués al terra.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jocs a la natura🍃

   Hola a tothom! 🤗 El passat dimarts férem una classe d'educació física al terreny que hi ha prop de l'escola. Anàrem caminant uns...