09 de desembre 2020

2, 3, 4, 5 i 6 DE DESEMBRE

Seguint amb els reptes del nostre calendari d'advent el dia abans d'anar-nos de pont vàrem obrir els dies 2, 3, 4, 5 i 6 de desembre i aquí vos deixo els missatges que ens varen sortir:

Dimecres dia 2 de desembre en Gerard ens va llegir la "recepta nadalenca". Consistia en escriure una recepta típica que duem a terme a casa per Nadal per llavors mostrar a la resta de companys i companyes.



El dijous dia 3 de desembre na Joana ens va llegir la carta que deia "demana un desig". Tots i totes vàrem tancar els ulls i vàrem demanar un desig, alguna cosa que volem que s'acompleixi i es faci realitat. Molts d'ells i elles varen voler compartir aquest desig amb la resta de la classe i varen sortir coses molt boniques i tendres.



El divendres dia 4 de desembre na Hanae ens va llegir el nou repte "Dibuixa la classe". Havíem de fer un dibuix cada un de nosaltres de la nostra classe i de tots els amics i amigues, però d'ells i elles mateixos va sortir una idea millor, fer entre tots i totes el dibuix. Per això a la pissarra cada un es va dibuixar a ell/a mateix i vàrem formar la nostra classe dels calamars.




El dissabte dia 5 de desembre a n'Hugo li va sortir la targeta "Regala petons" però com que enguany no ens en podem donar... en lloc de donar-nos petons ens vàrem xocar els peus, una manera diferent però també ben divertida!




El diumenge dia 6 de desembre a en Juanjo li va sortir la targeta "t'agrada el Nadal"... tots ells i elles varen poder donar la seva opinió i varen expressar que és el que més els hi agrada d'aquestes dates tan especials.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jocs a la natura🍃

   Hola a tothom! 🤗 El passat dimarts férem una classe d'educació física al terreny que hi ha prop de l'escola. Anàrem caminant uns...